Så er vi tilbage ...
Der er netop nu lagt nye ting på hjemmesiden - og det er de første siden sensommeren 2020... Læs mere, klik her

Det gamle Kähler


Det var vel til at forudsige, selv om det var umuligt atter at folde sine stakkels tæer ud efter al den hype om de bronzefarvede. 

Det var vel til at forudsige, at Kählers striber næppe var så langtidsholdbare som mange af de herlige og unikke dekorationer, som har gjort Kähler Keramik eftertragtet over hele verden. Pludselig blev signaturen allemandseje, og det så unægteligt ud til, at jagten på en skilling oversteg lysten til at skabe unika.

Nu kan Kählers stribede, trods sin inspiration fra Kähler Keramiks unge dage, fås for småpenge på ethvert loppemarked med respekt for sig selv - og fred være med det.

Til gengæld har de klassiske Kähler-ting fået en optur, der gør dem til at betale. I år er vi gået amok - og det er imponerende at se, hvordan ting, der ligner noget, der kunne være slået streger til i går, faktisk har årtier bag sig. 

Vi forstår godt de mange, der nu er ved at få det, som vi har haft det meget længe: Striberne kan man hente hos isenkræmmeren. De gamle og det klassiske ved man ikke, hvor og hvornår, man kan finde.







© Udarbejdet af ThiseWeb.dk