Som barn af en københavner og en jyde, men opvokset i det smukkeste af Himmerland, var jeg... Læs mere, klik her

Sætte tændte lys i stager...
Efter en lang, varm og vidunderlig sommer skete det faktisk med få dages varsel.

Det blev efterår. Endnu mangler vi at indstille uret - og jeg kan aldrig huske, om det er frem eller tilbage, men er der ikke også lige langt? Det er en realitet. Det er efterår, og det er det vel officielt, når kalenderen siger 1. oktober.

Det er tid til indendørs liv med tændte lys i stager, ild i brændeovnen, varme tæpper og simreretter på komfuret. Det er atter tid til tøj i lag på lag - og grove striktrøjer og overtøj. Støvler, huer og vanter.

Det er tid til at opleve løvfaldet i sine talrige, smukkke og brændte farver. Det er tid til at fylde tekanden med favorit-teen og streame tv-serier uden skidt samvittighed. Det er tid til svampejagten - og det skal være et helt forrygende år. Jeg glæder mig til tragt-kantarellerne, og måske lykkes det mig at holde mig fra dem, så de varer længere, når de først har ramt fryseren?

Det er tid til at overveje den sidste del af året. Hvem holder jul hvor - og behøver vi rent faktisk være i sidste øjeblik med alt? Er det ikke bare et spørgsmål om planlægning? Svaret blæser i efterårsvinden, som så let bliver en strid omgang.

Snart er det tid til julepynt og -arrangementer. Jeg elsker julen, og her i huset bliver der aldrig svækket på krav, standarder og traditioner.

Således er det også her. Vi sælger atter julepynt fra 22. oktober og frem til sidste afsendelse 10. december. I begyndelsen af december kommer her forslag til gode julegaver til retro-fans. 

Foreløbig ønsker vi jer alle det bedste efterår i mands minde. Det sker med et par glimt af noget af det, der er på vej til hjemmesiden, og det samme er stagerne på billedet, som er samlet over de seneste seks år...

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk