Så er vi tilbage ...
Der er netop nu lagt nye ting på hjemmesiden - og det er de første siden sensommeren 2020... Læs mere, klik her

Gå tilbage til forrige side

En samling af flag...




Det er muligt, at jeg tidligere har vist min samling af flag, for har jeg to ting - så er der i min verden startet en samling.

Når man som jeg er storforbruger af boligmagasiner, er det let at fortabe sig i andres ideer - og denne er vistnok tyvstjålet fra parret bag Lauritz.com. Jeg mener at kunne huske, at parret begge, uden ægtefællens vidende, bød på en flagsamling, der ligner min.

Min samling startede lidt i det små, men efterhånden er der mange, og at jeg samler, har bredt sig blandt venner, familie og naboer. Derfor er nogle købt for ingen penge, mens andre er gaver med en historie.

For to uger siden blev Danmark ramt af et terrorangreb, og selv om jeg ikke giver mig af med politiske udmeldinger, vil jeg blive overrasket over den dansker, der ikke fordømmer så gruopvækkende handlinger mod gode, danske mænd.

Et herligt udtryk - "en god, dansk mand". Jeg husker, hvordan min farfar, der var husmand i Himmerland, altid sagde det anerkendende. Og vi syntes det lød tåbeligt, for dengang var alle mænd jo danske!?!

Sådan er det ikke helt længere. Nu er et nationalistisk sindelag - i hvert fald i de kredse, vi kommer - ikke altid af det gode og velsete. Men en nationalfølelse er velkommen overalt.

Og kan det gode, danske flag ikke altid være værd at samles om? Leder det ikke tanken hen på fest, på det glædesfyldte, på det helt særlige? Det synes jeg.

Her i huset bliver mine flag værdsat, vi har indtil flere på bordet på festlige dage - og enkelte gange bliver de endda luftet, så støvet kan flyve af dem.







© Udarbejdet af ThiseWeb.dk