Så er vi tilbage ...
Der er netop nu lagt nye ting på hjemmesiden - og det er de første siden sensommeren 2020... Læs mere, klik her

Gå tilbage til forrige side

Nu høster de


Det er lige før, vi tager afsked med august - den måned, hvor sommeren for alvor lagde sig over landet. Den var værd at vente på!

Nu har landmændene travlt - og sådan er de travle perioder i alle erhverv. Men det var måske alligevel værd at sende dem en kærlig tanke, når man tager sig en stille stund og tænker på, hvor meget af det, vi anser for rene selvfølgeligheder, de rent faktisk bidrager med.

Engang var det hele familier, der fik sit udkomme på en gård. I dag arbejder mange kun side om side, indtil det øjeblik, da gårdejeren kan udbryde det befriende "Ophøstet"!

Fantastiske Turi Gramstad Oliver, som mange begejstrede fans især kender for smukke retro-stel som "Daisy" og "Tor Viking" har også haft årstid og afgrøder i tankerne, da hun udformede det knapt så kendte "August".

På mange måder er det mere originalt og tidstypisk end de to, mere populære dekorationer, men bestemt også den hyldest til landmændene, som det er oplagt at sende dem. Når vi går tur langs stranden i den milde august-morgen, sidder i sofahjørnet om aftenen eller sætter tænderne i ét af de første, sprøde æbler.

Sikke en rigdom, de kommer med til os. Og sikke let, vi har haft det med at glemme, at mange af os rent faktisk har forfædre, der også havde travlt i disse dage.

Men "August" kan ikke blot glæde os med sin let abstrakte dekoration. De kan også få os til at sende en tanke til dem, der stadig har travlt med at høste, så vi kan fortsætte vores tilværelse i et land, hvor ikke meget kan betegnes som "mangelvarer" - og som vi ikke behøver flygte fra.








© Udarbejdet af ThiseWeb.dk