Så er vi tilbage ...
Der er netop nu lagt nye ting på hjemmesiden - og det er de første siden sensommeren 2020... Læs mere, klik her

Gå tilbage til forrige side

December!Nu kan man ikke længere surmulende klage over, at "det er for tidligt".

Nu er det december - en tid for talrige timer i køkkenet, i køer i butikker og med tro følgesvende i uendelige lister over alt det, der skal gøres for, at det kan blive "rigtig jul".

Snart er det vel overstået - alle diskussionerne med overskrifter som "hvem skal være hos hvem?", "hvornår holder vi julefrokost?", "hvad skal vi have at spise?" og "hvem spiller vi pakkespil med?".

Og så begynder det arbejde, som er de voksnes. Børnene kan derimod bare overgive sig til en utålmodig venten, der sikkert forekommer lige så uendelig som de lister, de voksne glæder sig til at sætte flueben ud for punkterne på.

Mange ting er pludselig af afgørende betydning, mens man henholdsvis gør klar og venter på stemningsmættede dage med de mennesker, der er de bedste i verden.

Det er ikke længere for tidligt, og det er ved at være i sidste øjeblik, hvis julen også skal have nostalgiske elementer i sig. Vi har stadig megen julepynt, der gerne skulle på siden hurtigst muligt, men under "Det sidste nye" er der da kommet lidt.

Og der kommer også forslag til julegaver - problemet er bare alle de gøremål og ting, der skal klares, så det kan blive "rigtig jul".

På den anden side er der jo ikke længere gyldig grund til at bruge tid på at surmule over, at julen starter for tidligt.

Rigtig god december til alle!© Udarbejdet af ThiseWeb.dk