Til den rigtige ... fra os
Ved et tilfælde så hun mig over skulderen, da jeg sad ved computeren og skrev fakturaen, o... Læs mere, klik her

Gå tilbage til forrige side

Sol - og farver!


Indrømmet - der var dage i den vejrmæssigt ringeste juli i mands minde, hvor jeg troede, det var tid til efterårsferie. Hvor regn og rusk prægede vejret, og hvor man meget hurtigt kunne få ondt af sig selv.

Det var ikke, fordi vi ikke havde noget at foretage os under det, der med et moderne udtryk går under titlen "staycation" - at holde ferie i sit hjem. 

Vi er i gang med at rydde op, hvilket ikke siger så lidt i et hjem med talrige samlinger. Men selv om rengjorte køkkenskuffer, faldende bunker, systematik i tingene og orden er skønt at skue, manglede der noget.

Vi savnede de dage, hvor man efterfølgende tænkte "sikken en dag!", mens man vaskede saltvand af kroppen inden sengetid. Hvor middagen ved grillen trak ud til mørkets frembrud - og hvor vattæpperne blev flere og flere på græsset. Hvor siderne i de bøger, der udgjorde sommerferielæsningen med lethed blev vendt - og smil og latter havde gode vilkår. Hvor kroppens depoter blev fyldt op i takt med friske bær og kantareller i fryseren inden vinteren.

Nej, vi har ikke kedet os - og det tror vi heller ikke, de mange, der med godt humør følger vores hjemmeside har. I hvert fald har tekstiler i glade retrofarver og -mønstre til sy-projekter været det mest populære, vi har solgt i år. Og mere er på vej.

Når vi ellers får rejst os fra vattæpperne, uanset om de er bredt ud på plænen, stranden eller på en picnic. Håbet om, at vattæpperne skal bruges meget mere lever endnu - og det har fået fornyet liv efter solens ankomst. © Udarbejdet af ThiseWeb.dk