Så er vi tilbage ...
Der er netop nu lagt nye ting på hjemmesiden - og det er de første siden sensommeren 2020... Læs mere, klik her

Gå tilbage til forrige side

Panik før konfirmation?

 

Joee, vi ved da, hvor mange, vi bliver. Hvor det skal foregå - udover i kirken. Maden er bestilt, frisørtid er booket, og der er vist så nogenlunde styr på en kjole.

Og på mandag eller tirsdag sender vi invitationerne ud.

Datteren skal konfirmeres 15. april - og selve festen...jamen, er det meget andet end en frokost, hvor vi med et samlet antal deltagere vel bliver lidt flere end vi plejer at være?

Men så var det, at ungerne fra 7. klasse for et par dage siden skulle i biffen og køre med mig derind om morgenen. Og så skal jeg godt nok love for, at jeg kunne komme til at føle mig utilstrækkelig...i de familier, jeg først nysgerrigt siden med stigende panik hørte om, er alt - alt - simpelthen planlagt og i orden.

- Det er måske lige før, der er en drejebog, spurgte jeg med uhøflig sarkasme.

- Nej, den laver min mor først i påsken, lød det fra den af pigerne, der havde andendagstøjet hængende i et skab på 3. måned...

Selvfølgelig fik jeg styr på min latter. Og jeg lovede mig selv at holde fast i min tilbagelænede holdning.

Men siden...åh, ja, så har jeg tænkt på, om kaffen skal serveres i Rörstrand-kopper eller Tor Viking...i dag har jeg bagt småkager efter en ny opskrift, så jeg kender den, når det bliver alvor. Og hvordan skal bordene dækkes?

Men er der egentlig garanti for, at den dag, der er planlagt til den detalje, djævlen sidder i, bliver bedre end den mere loose facon, jeg håber at fortsætte i?

Men okay. Gæstelisten er lavet. Lokalerne er bestilt, maden er på plads og hun skal nok få sat lokkerne.

Og så er der dét, jeg er lidt stolt af som hardcore "genbruger" og retro-fan. Datteren låner kjolen af nogle venners datter. Det fandt de ud af i sommer.

Og det punkt var vi helt sikkert forud for dem, der lige nu leder som sindsyge efter den rigtige kjole.

Eller det vil sige: Det tror jeg da...måske er der ikke grund til at være så sikker???




Tor Viking af Turi Gramstad Oliver?

RÖrstrands "Elisabeth" af Marianne Westmann?





© Udarbejdet af ThiseWeb.dk