Til den rigtige ... fra os
Ved et tilfælde så hun mig over skulderen, da jeg sad ved computeren og skrev fakturaen, o... Læs mere, klik her

Gå tilbage til forrige side

Kold sommer...


 

 

Efterhånden ved jeg ikke, hvem jeg skal spørge.

Familie, venner og naboer har fået besked på at bede deres familie, venner, naboer - og arbejdskolleger - om at kigge efter i gemmerne.

Og efterhånden betaler vi så uhyrlige priser, at de rare, ældre damer i genbrugsbutikkerne er helt forlegne ved salget:

Erik Kolds dåser og dåsetter er simpelthen sommerens største sællert!

Selv om det er sommervarmen, og bestemt ikke retro-elskerne, der har svigtet os, så topper Kold-dåserne listen. Se bare siden, hvor vi viser noget af det, vi har solgt.

Alle elsker Kold - og jeg skal være den første til at indrømme, at husets egen samling også er ganske omfattende...

Forleden solgte jeg ellers usælgelige ting på et loppemarked, herunder en medtaget spaghetti-dåse, som jeg simpelthen ikke ville være bekendt at sætte på siden. Og gæt, hvilken ting, der nærmest var kamp om i de første minutter?

"Splendi-ware", er den korrekte titel på det, vi populært kalder Kold-dåser. Og splendid - de er de da! Og "Kold" er således den ultimative overskrift på vores sommer. Men det er vejret da meget velkommen til at ændre på!

Vi leder videre - og loppesæsonen har været fantastisk i år. Og jeg sender mange taknemmelige tanker til de mange, der kigger på lofter og pulterkamre for at hjælpe os med at leve op til efterspørgslen: I gør mange glade!© Udarbejdet af ThiseWeb.dk