Til den rigtige ... fra os
Ved et tilfælde så hun mig over skulderen, da jeg sad ved computeren og skrev fakturaen, o... Læs mere, klik her

"Har I mere derhjemme?"Mens vi tumlede med ølkasser af træ og andre småmøbler, virkede det tydeligvis som om, at det var et helt indbo, der rykkede ind - og da var vi var færdige, lød det forbløffet:

"Har I mere derhjemme?"

Det har vi! 

Men måske en tiendedel af alle vores gamle ting er flyttet hjemmefra. De har fået en fin plads på et herligt, nyt initiativ: Folkestedet Viborg Banegård.

Her kører en festlig nyskabelse helt og aldeles på skinner, for siden september 2023 har en gruppe bestående af lokale kræfter sats fuldt blus på  drømmen om at omdanne den gamle stationsbygning i den gamle kongeby til et "folkested". Der er masser af kunsthåndværk, og i øjeblikket knokler håndværkere for at indrette et spisested af højeste kvalitet i den ene ende.

I den anden ende kan man hente pakker, men mest opsigtsvækkende er det, at der er fyldt med kunsthåndværk og smukke, håndlavede ting i træ, læder og andre fine materialer - og alle bjergtages af Kirstens smukke vintage- og retro-kjoler. 

Og så er der vores ting. Nogle af dem, og vi er allerede hver lørdag begyndt at levere retro-ting til folk, der vil spare udgiften til fragt.

Vi er lykkelige for vores nye showroom midt i Jylland, hvor vi fylder op løbende - og som sagt leverer varer til alle andre retro-elskere.

Vi håber at se mange på et sted, der helt gratis byder på masser af oplevelser for alle sanser. Alene dekorationerne i den smukke bygning fra 1896, hvor Dagmar Njord "tryller" med ofte genbrugte materialer i en opsigtsvækkende, imponerende og meget original indretning, er absolut et besøg værd. Vi tror bestemt, vi taler på vegne af alle omkring Folkestedet, når vi håber, I lægger vejen forbi. Alle er velkomne ... 

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk