At gøre store øjne
Faktisk aner jeg ikke, om pigerne i dag tegner store øjne og markante øjenvipper.Men i 70'.... Læs mere, klik her

Sætte tændte lys i stager...Efter en lang, varm og vidunderlig sommer skete det faktisk med få dages varsel.

Det blev efterår. Endnu mangler vi at indstille uret - og jeg kan aldrig huske, om det er frem eller tilbage, men er der ikke også lige langt? Det er en realitet. Det er efterår, og det er det vel officielt, når kalenderen siger 1. oktober.

Det er tid til indendørs liv med tændte lys i stager, ild i brændeovnen, varme tæpper og simreretter på komfuret. Det er atter tid til tøj i lag på lag - og grove striktrøjer og overtøj. Støvler, huer og vanter.

Det er tid til at opleve løvfaldet i sine talrige, smukkke og brændte farver. Det er tid til at fylde tekanden med favorit-teen og streame tv-serier uden skidt samvittighed. Det er tid til svampejagten - og det skal være et helt forrygende år. Jeg glæder mig til tragt-kantarellerne, og måske lykkes det mig at holde mig fra dem, så de varer længere, når de først har ramt fryseren?

Det er tid til at overveje den sidste del af året. Hvem holder jul hvor - og behøver vi rent faktisk være i sidste øjeblik med alt? Er det ikke bare et spørgsmål om planlægning? Svaret blæser i efterårsvinden, som så let bliver en strid omgang.

Snart er det tid til julepynt og -arrangementer. Jeg elsker julen, og her i huset bliver der aldrig svækket på krav, standarder og traditioner.

Således er det også her. Vi sælger atter julepynt fra 22. oktober og frem til sidste afsendelse 10. december. I begyndelsen af december kommer her forslag til gode julegaver til retro-fans. 

Foreløbig ønsker vi jer alle det bedste efterår i mands minde. Det sker med et par glimt af noget af det, der er på vej til hjemmesiden, og det samme er stagerne på billedet, som er samlet over de seneste seks år...
Køb og forsendelse - kort sagt:

1. Vi sender ikke længere ordrer til en samlet købesum på under 150 kroner, og vi sender kun til Danmark.

2. Al forsendelse indpakkes forsvarligt, så det kan sendes i en kasse, der ikke er større end en typisk flyttekasse af typen "Junior" (Indv. mål: H. 337 x B. 341 x L. 375 mm. Udv. mål 388 x B 345 x L. 388) koster 50 kroner. 

Køber man så meget, at det ikke kan være i én flyttekasse, må man betale nye 50 kroner, og vi understreger, at priserne kun gælder for forsendelse i Danmark.  Se mere under "Forsendelse" under "Købsvilkår".

Interessen for vores hjemmeside er gigantisk, og det er bestemt ikke klik, den mangler. Vi håber herved også at have skabt en forstørret begejstring for at få vores nøje udvalgte ting mellem hænderne - for vores mænd synes vist ikke det er helt så sjovt med tungt stentøj overalt... 


 © Udarbejdet af ThiseWeb.dk