Ferie ...
Efter corona-krisen er det sådan set ikke, fordi vi ikke har været hjemme.Men uanset hvord.... Læs mere, klik her

Sol - og farver!
Indrømmet - der var dage i den vejrmæssigt ringeste juli i mands minde, hvor jeg troede, det var tid til efterårsferie. Hvor regn og rusk prægede vejret, og hvor man meget hurtigt kunne få ondt af sig selv.

Det var ikke, fordi vi ikke havde noget at foretage os under det, der med et moderne udtryk går under titlen "staycation" - at holde ferie i sit hjem. 

Vi er i gang med at rydde op, hvilket ikke siger så lidt i et hjem med talrige samlinger. Men selv om rengjorte køkkenskuffer, faldende bunker, systematik i tingene og orden er skønt at skue, manglede der noget.

Vi savnede de dage, hvor man efterfølgende tænkte "sikken en dag!", mens man vaskede saltvand af kroppen inden sengetid. Hvor middagen ved grillen trak ud til mørkets frembrud - og hvor vattæpperne blev flere og flere på græsset. Hvor siderne i de bøger, der udgjorde sommerferielæsningen med lethed blev vendt - og smil og latter havde gode vilkår. Hvor kroppens depoter blev fyldt op i takt med friske bær og kantareller i fryseren inden vinteren.

Nej, vi har ikke kedet os - og det tror vi heller ikke, de mange, der med godt humør følger vores hjemmeside har. I hvert fald har tekstiler i glade retrofarver og -mønstre til sy-projekter været det mest populære, vi har solgt i år. Og mere er på vej.

Når vi ellers får rejst os fra vattæpperne, uanset om de er bredt ud på plænen, stranden eller på en picnic. Håbet om, at vattæpperne skal bruges meget mere lever endnu - og det har fået fornyet liv efter solens ankomst. 

Vi iler rundt for at ekspedere bestillinger på tekstiler og meget mere. Vi når nok det hele, og til jer, der allerede øjner julen i horisonten minder vi om, at vi først fra uge 43 sælger julepynt. 


Foråret var forsømt, også hvad angår loppejagten, men vi har dog lidt nyt - se under "Det sidste nye".


Køb og forsendelse - kort sagt:

1. Vi sender ikke længere ordrer til en samlet købesum på under 150 kroner, og vi sender kun til Danmark.

2. Al forsendelse indpakkes forsvarligt, så det kan sendes i en kasse, der ikke er større end en typisk flyttekasse af typen "Junior" (Indv. mål: H. 337 x B. 341 x L. 375 mm. Udv. mål 388 x B 345 x L. 388) koster 60 kroner. 

Køber man så meget, at det ikke kan være i én flyttekasse, må man betale nye 60 kroner, og vi understreger, at priserne kun gælder for forsendelse i Danmark.  Se mere under "Forsendelse" under "Købsvilkår".

Interessen for vores hjemmeside er gigantisk, og det er bestemt ikke klik, den mangler. 

Det er vi naturligvis meget glade for.© Udarbejdet af ThiseWeb.dk