Brugte ferier
Er der noget "brugt", jeg ikke synes om, så er det ferier!I dag er den slut for mange, og ... Læs mere, klik her

En ske til jul
Samlinger - dem har vi her i huset masser af, og det står især klart, når vi begynder at se på den julepynt, vi snart er klar med. 

Hver ting vurderes meget nøje - kan vi virkelig sælge den? Af en eller anden grund taler julepynt meget stærkt til hjertet og erindringen om hyacinternes duften og julen derhjemme hos moder engang. 

Vi har opgivet at tælle, hvor mange store og små samlinger af julepynt, vi har - og vi elsker dem alle.

Det var også for at appellere til samler-instinkter, Georg Jensen gennem en årrække udformede en række skeer i forgyldt sølv og med dekoration i emalje. Her var noget at samle på - og et oplagt og enkelt alternativ til de meget populære juleskeer fra Sv. Michelsen.

De blev designet af Rigmor Andersen og Annelise Bjørner - og især i 70'erne var de, efter min vurdering, særligt vellykkede.

Georg Jensens skeer havde også den fordel, at bordet kunne få et mere harmonisk helhedsindtryk med den enkle dekoration - i modsætning til Michelsens, der er udformet af kunstnere og kulturpersonligheder. For mig er juleskeen fra 1968 noget helt særligt - udformet af Henry Heerup. Hans "Årstiderne", der må være et hovedværk, hænger på min gamle skole.

Det er lykkedes os at finde seks Georg Jensen årsskeer fra 70'erne, som vi sælger til en pris, der er absolut "rimelig". Der er tale om årene 1975, 1976, 1977, 1978, 1979 og 1980. Samlere er hjerteligt velkomne! Se nærmere under "Højtider".

Med andre ord: Vi er i gang med julepynten! Vi går snart videre med alt det nye af slagsen, som hører årets sidste højtid til. Det vil være klar til salg fra mandag i uge 43. Og med fund fra såvel Sverige som Danmark er der noget at glæde sig til!

Vi har også masser af nyt, der ikke er julepynt, på vej - se herunder og under "Det sidste nye".

Nyd efteråret! Farverne på træerne bliver ikke smukkere!

Køb og forsendelse - kort sagt:

1. Vi sender ikke længere ordrer til en samlet købesum på under 150 kroner, og vi sender kun til Danmark.

2. Al forsendelse indpakkes forsvarligt, så det kan sendes i en kasse, der ikke er større end en typisk flyttekasse af typen "Junior" (Indv. mål: H. 337 x B. 341 x L. 375 mm. Udv. mål 388 x B 345 x L. 388) koster 50 kroner. 

Køber man så meget, at det ikke kan være i én flyttekasse, må man betale nye 50 kroner, og vi understreger, at priserne kun gælder for forsendelse i Danmark.  Se mere under "Forsendelse" under "Købsvilkår".

Interessen for vores hjemmeside er gigantisk, og det er bestemt ikke klik, den mangler. 

Det er vi naturligvis meget glade for.© Udarbejdet af ThiseWeb.dk