Mission accomplished for "juleafløseren" ...
Indrømmet! Det er ikke mig, der her i huset glæder sig mest til julen - og det sker da sle... Læs mere, klik her

Farvel - og tobak ...
Godt nytår!

Vi kan simpelthen ikke være de eneste, der håber på, at det kommende år bliver bedre end 2020.

For os har det været et annus horribilis, der får de år, hvor man "bare" skulle tabe nogle kilo, holde op med at ryge eller i det hele taget blive et nyt og bedre menneske, til at synes lette og lyse.

Det er noget ganske andet end at sætte tobakskrukken til side, skulle vi hilse og sige. 

Sygdom er hver mands herre - og det er rystende at erfare så ubelejligt, det kommer. Det er chokerende, hvordan det overtager styringen, så vandet bliver dybt og kontrollen udenfor rækkevidde.

Det gør noget ved os som mennesker.

Den ene af os er ramt af fysisk sygdom, som kræver temmelig meget af os - og det er ikke lettere, når man bor på landet. Der skal altid køres nogle kilometer - og ofte mange.

Det er årsagen til, at vi siger "Farvel og tobak" for nu.

I hvert fald for en tid sætter vi Just Retro på pause. Måske bliver det ikke for lang tid, måske bliver det for flere måneder, måske bliver det for tid og evighed. Det kan kun tiden vise.

Vi gemmer alle mails og vender tilbage på dem, når muligheden og kræfterne kommer tilbage.  Julepynten er dog, som sædvanlig, pakket væk frem til uge 43. Det er dog én ting, der er som det plejer at være.

Foreløbig håber vi at skabe fornyet interesse for vores følgere - og dem har vi stadig mange af - til selv at indlede loppejagten, når verden åbner sig igen. Det må den simpelthen gøre. 

Ung må verden endnu være. © Udarbejdet af ThiseWeb.dk