Rør mig ikke...
Der er nogle indtryk, der kan bringe én lige tilbage til en bestemt episode, højtid eller ... Læs mere, klik her

Vild med keramik


Igennem flere år så hun overbærende på alt det gamle skrammel, men på et tidspunkt her i foråret blev hun grebet af keramik. Og det er imponerende, så stor en viden om danske keramikere, hun har fået på kort tid.

Så enkelt er det faktisk at beskrive en venindes nye passion - og sådan kan man definere en inspirationskilde. Nu handler alt om keramik. Alt, næsten.

Jeg kan lige så godt selv sige det, så vores mænd sparer krudtet. Vi er gået amok! 

Vi har gjort én interessant opdagelse undervejs. Mange har fået nok af masseproduktion og Kählers striber, som man ser overalt.

Nu vil vi alle have unika - Herman, Nils eller andre "tunge" navne. Og derfor bugner loppemarkederne af Kähler-ting, der ikke er særlig gamle - og priserne på det gamle af mestre som Knud Kyhn, Eslau, Gunnar Nylund, Bode Willumsen, Schollert, Michael Andersen, Hammershøj, Eva Stæhr-Nielsen, Marianne Starck og Knud Basse stiger vildt. 

Det er ikke længere kun Salto og Arne Bang, der vækker lykke.

Snart er vi klar med vores, men indtil da kan man lige få et indtryk efter vores nyhed om forsendelse...

--- 

TV-programmerne om retro- og loppefund har sat sit præg! Vi har på det seneste oplevet genbrugsbutikker med højere priser end dem, vi har på vores hjemmeside!

Hos os er mange priser blevet sat ned, og derfor vil mange af tingene under "Det sidste nye" være kendt af den opmærksomme følger. Det er prisen, der er forandret!

Men det ændrer ikke på, at vi har oplevet stigende priser til forsendelse, og emballage i form af bobleplast og bølgepap koster også. Vi er blevet bedre til at pakke ind, så vi har færre "uheld", men vi forstår alligevel, at man kan finde forsendelsen dyr.

Vi bor i en landsby, og det er stadig vigtigt for os at støtte den lokale købmand ved at sende med GLS, så det ændrer vi ikke på. Men to større ændringer er på vej:

1. Vi sender ikke længere ordrer til en samlet købesum på under 150 kroner.

2. Al forsendelse til danske adresser, der kan forsvarligt indpakkes, så det kan sendes i en kasse, der ikke er større end en typisk flyttekasse af typen "Junior" (Indv. mål: H. 337 x B. 341 x L. 375 mm. Udv. mål 388 x B 345 x L. 388) koster 50 kroner. 

Køber man så meget, at det ikke kan være i én flyttekasse, må man betale nye 50 kroner, og vi understreger, at priserne kun gælder for forsendelse i Danmark.  Se mere under "Forsendelse" under "Købsvilkår".

Interessen for vores hjemmeside er gigantisk, og det er bestemt ikke klik, den mangler. Vi håber herved også at have skabt en forstørret begejstring for at få vores nøje udvalgte ting mellem hænderne - for vores mænd synes vist ikke det er helt så sjovt med tungt stentøj overalt... 

Her er nogle eksempler på keramik, der er vej til hjemmesiden. Der er også lidt under "Det sidste nye": © Udarbejdet af ThiseWeb.dk