Efterår...
Nu går det mod efterår, og det smukkeste, man kan sige om sommeren 2017 må være, at den ha... Læs mere, klik her

Nu starter julen...
Bemærk! Vi afsender julepynt og julegaver sidste gang før jul mandag den 18. december 2017 kl. 7. Husk også, at vi giver rabat resten af året...


Nu er nisserne klar, og det har de været længe! Nu starter julen - for os. 

Tidligt, men vi er mange, der næsten ikke kan vente på julen - og derfor glæder vi os altid til at sælge julepynt. Ligesom alle de andre, der gerne vil sælge en hel masse, der hører til hjerternes fest, inden årets udgang.

Nu er plastik-kasserne med julepyntet hentet frem fra det inderste af et mørkt rum - og nu er det klar til at komme til ære og værdighed igen.

Men mere er på vej, for vi hører til dem, der shopper julepynt hele året. Og shopper gør vi i det hele taget i en grad, så nye fund trænger sig på - og derfor slår vi 20 procent af slagsprisen på alt - undtagen julepynt og keramik - frem til og med udgangen af 2017. 

Derudover ved vi, at mange bruger efteråret på selv at fabrikere julegaver - og den slags genbrug og nye måder at gøre tingene på, vil vi gerne støtte. Det betyder, at vi sælger alle dynebetræk, der ikke er ledsaget af et lagen eller et pudebetræk til en fald halvtredser.

---

TV-programmerne om retro- og loppefund har sat sit præg! Vi har på det seneste oplevet genbrugsbutikker med højere priser end dem, vi har på vores hjemmeside!

Hos os er mange priser blevet sat ned, og derfor vil mange af tingene under "Det sidste nye" være kendt af den opmærksomme følger. Det er prisen, der er forandret!

Men det ændrer ikke på, at vi har oplevet stigende priser til forsendelse, og emballage i form af bobleplast og bølgepap koster også. Vi er blevet bedre til at pakke ind, så vi har færre "uheld", men vi forstår alligevel, at man kan finde forsendelsen dyr.

Vi bor i en landsby, og det er stadig vigtigt for os at støtte den lokale købmand ved at sende med GLS, så det ændrer vi ikke på. Men to større ændringer er på vej:

1. Vi sender ikke længere ordrer til en samlet købesum på under 150 kroner.

2. Al forsendelse til danske adresser, der kan forsvarligt indpakkes, så det kan sendes i en kasse, der ikke er større end en typisk flyttekasse af typen "Junior" (Indv. mål: H. 337 x B. 341 x L. 375 mm. Udv. mål 388 x B 345 x L. 388) koster 50 kroner. 

Køber man så meget, at det ikke kan være i én flyttekasse, må man betale nye 50 kroner, og vi understreger, at priserne kun gælder for forsendelse i Danmark.  Se mere under "Forsendelse" under "Købsvilkår".

Interessen for vores hjemmeside er gigantisk, og det er bestemt ikke klik, den mangler. Vi håber herved også at have skabt en forstørret begejstring for at få vores nøje udvalgte ting mellem hænderne - for vores mænd synes vist ikke det er helt så sjovt med tungt stentøj overalt... 

Her er noget af det, der læææænge har været på vej til hjemmesiden: 

 

 © Udarbejdet af ThiseWeb.dk