Til den rigtige ... fra os
Ved et tilfælde så hun mig over skulderen, da jeg sad ved computeren og skrev fakturaen, o... Læs mere, klik her

Gå tilbage til forrige side

Køb denne vare basket

LOTUS - CATHRINEHOLM

Made in Norway.

Der findes næppe mere ikonisk dekoration end Grethe Pytz Kittelsens fuldstændig vidunderlige Lotus! Alle elsker den - og alle vil have den, og priserne er steget til vanvittige højder.

Når nogen spørger, om jeg samler, kan jeg godt finde på at antyde, at det gør jeg ikke, for straks falder der - ubeset - det ene gode bud efter det andet. Og hver gang begynder jeg hektisk at tale om noget andet, så andre i familien ikke opdager, hvad min Lotus-samling rent faktisk kan sælges for...

Nogle vil sige, at man kan købe de ny-producerede. Men der findes - efter min mening - næppe mere mislykket relancering...

Her er det - for første gang i godt og vel et par år - lykkedes at finde Lotus.

Denne er ikke perfekt, men den er heller ikke mere medtaget end at man sagtens kan holde ud at se på det. Ved kanderne plejer bakelit-toppen at være ved at smuldre, afslagene talrige og rust og afslag præger det indvendige.

Sådan er det ikke her! Den har ganske vist et mindre afslag, men det er ikke videre synligt, og indvendigt er den rigtig pæn, selv om den har to-tre mikroskopiske afslag. Se billederne, for det er et ganske fint eksemplar. Farvesammensætningen er heller ikke den mest almindelige. 

Pris: 295 kr. 

© Udarbejdet af ThiseWeb.dk