Til den rigtige ... fra os
Ved et tilfælde så hun mig over skulderen, da jeg sad ved computeren og skrev fakturaen, o... Læs mere, klik her

Gå tilbage til forrige side

Køb denne vare basket

MATADOR (MONOPOLY)

Made in Denmark.

Findes der noget herligere end et spil Matador med familien? Til jul, påske eller når den danske sommer viser sig fra den lunefulde side?

Ja, man kan da sagtens for 2-300 kroner købe et funklende nyt. Men har man bare antydning af sans for historie og velbevarede, autentiske ting, så må jagten til alle tider gå ind på et ældre Matador-spil.

Vi finder dem kun meget sjældent, men her er det lykkedes at finde et, der er overvejende meget velholdt og næsten intakt med den plade, der dengang ikke var pakket sammen med spillets øvrige dele, der lå i en æske for sig selv.

Se på billederne, hvordan pengesedler, huse og hoteller så ud dengang - for slet ikke at tale om biler, der desværre kun er to af, der er lavet af bly. De må suppleres med nutidige spillebrikker.

"Prøv lykken"-kortene vidner om en anden tid - har nogen nogensinde oplevet, at hunden har bidt mælkemanden eller banken har lavt en fejl? Nej, vel ...

Prisen afspejles af den ikke særlige hyppige forekomst, men passes der fortsat godt på spillet, kan det holde mange år endnu.

Og en sidste fordel ved det gamle Matador-spil ... spiller man længe nok, slår vinderen faktisk også banken! Det er det mest besnærende ved de gamle spil som dette, der stammer fra årene efter besættelsen.

Pris: 495 kr. © Udarbejdet af ThiseWeb.dk