Til den rigtige ... fra os
Ved et tilfælde så hun mig over skulderen, da jeg sad ved computeren og skrev fakturaen, o... Læs mere, klik her

Så er vi tilbage ...


Der er netop nu lagt nye ting på hjemmesiden - og det er de første siden sensommeren 2020.

Så vi er tilbage.

Eller ja, det vil sige ... det er ikke helt rigtigt. I flertal har vi moret os med denne hjemmeside siden 2011, og vi vil i løbet af året udvide med langt højere aktivitet på Facebook og Instagram.

Men Merete vælger nu  at gå en anden vej, selv om interessen for det, andre betegner som "gammelt skrammel" så langt fra har forladt hende. Efter en levertransplantation har man oplevet et mirakel. Et udmattende èt, men ikke desto mindre et mirakel. Livet får lige en chance til, og det må man træne sig op til påny. Det er årsagen til, at Merete står af - og koncentrerer sig om at blive så rask som muligt. 

Derfor er det alene mig, Henning, som vores mange følgere kommer i kontakt med, men I er lige så velkomne til at skrive til os som tidligere.

Med mindre I har mistet tålmodigheden? Ikke alle læste ordlyden på forsiden om, at vi måtte sætte vores herlige hjemmeside på pause, loppejagten på det lave blus og sætte alt ind på at få livet tilbage.

Vi troede længe, at der var autosvar på mail - men det viste sig desværre at være mislykket, og derfor undskylder vi meget for det besvær, det har givet.

Jeg har gemt alle mails, vi har modtaget siden 1. januar i år, og dem går jeg snart i gang med at besvare. Som altid er I alle velkomne til at vise interesse for det ene eller det andet. 

Dog må jeg holde fast i, at julepynt som altid først sælges fra uge 43, men man må gerne reservere.

Mange tekstiler og varer må vi også tage forbehold for at kunne levere, da meget er gået til Ukraine. Men der er stadig masser!

Mange steder står der "Reserveret", og det er forlængst forældet, så det er meget muligt, at vi har de ene eller den anden retro-ting endnu. Knapt så sikkert er det dog, hvis der står "Reserveret 2023" - så kan en handel være i gang.

Jeg håber også, at alle vil læse "Købsvilkår", som vi betragter som accepteret i det øjeblik, en vare bliver betalt:

http://just-retro.dk/Pages/visur.asp?id=3&returpage=visur.asp&single=1

 

Jeg glæder mig til at høre fra mange af jer, vi tidligere har handlet med. Hvis I overhovedet har tid? Tre er blevet folketingsmedlemmer, to sælger selv masser af retro, en er blevet en bestemt ikke mindre fremragende forfatter, to har landet topjob og adskillige har fået nye børn og børnebørn.

 

Velkomne er i hvert fald alle! 

Just Retro

Henning Just

Skriv gerne til:  just@just-retro.dk

 © Udarbejdet af ThiseWeb.dk