Ung må verden endnu være ...
Ung må verden endnu være. Det konstaterede vi på denne plads for over to år siden, f.... Læs mere, klik her

Gå tilbage til forrige side

Retro - for mænd???
Det var i pinsen for fem år siden - og vi fik, hvad vi kunne spise og drikke i den anledning hos venner og naboer. Det var en usædvanlig varm pinse, og vi sad i solen.

"Vi har tænkt os at starte en mindre, privat virksomhed med køb og salg fra ting fra før 80'erne på nettet", sagde min hustru på et tidspunkt.

Og eftersom det var pengefolk, vi var sammen med i den faktisk usædvanligt varme pinsesøndag, blev emnet diskuteret indgående de følgende timer. Og jeg indrømmer gerne, at jeg også sad og sagde "hø-hø" sammen med vennerne.

Men pigerne tog ikke desto mindre på loppemarkeder, og vi fik da også selv "lidt" nyt til vores hjem i de følgende år. Og da først et års retro-indtægter betalte vores families første konfirmation, og siden vores anden, er der blevet lidt længere mellem vores "hø-hø". Især mit.

Siden er det langt mere irriterede udbrud, vi giver os af med her i familien - for det kniber ofte med at finde tingene, der står solidt og nænsomt nedpakket i papkasser flere steder.

Derfor får jeg i den kommende tid travlt med at servicere og snakke med håndværkere, der skal hjælpe os af med dét problem, så alt kan være let at finde på egen matrikel. Vi skal også have en ny altan og slebet Junker-parketgulvet i stuen. Og vi skal på "loppis" i Sverige.

Nu skal jeg foreløbig først lige lære at lægge en vare på nettet, og det bliver Turi Gramstad Olivers Tor Viking-tallerkener. Det har gennem flere år været meningen, at vi selv skulle have dem. Men måske er vi ved at ramme grænse for, hvor mange blomster, vi kan klare. Nu er jeg spændt på, om det lykkes mig at sætte dem til salg.

Jeg tror i hvert fald ikke, der kommer mange hånlige udbrud fra min side. Håb det bedste for mig, tak, for jeg ejer ikke min hustrus evner for det tekniske.

Det gør jeg ikke nu - og jeg gjorde det heller ikke for fem år siden.© Udarbejdet af ThiseWeb.dk