Ung må verden endnu være ...
Ung må verden endnu være. Det konstaterede vi på denne plads for over to år siden, f.... Læs mere, klik her

Gå tilbage til forrige side

Bagefter...

 

 

Det er virkelig ingen hemmelighed: For dagblads-journalister er det bunden af alt - næsten alt - at være bagefter. At se konkurrenterne løbe med det sidste nye hører til de allermest pinefulde oplevelser.

Måske er det derfor, det kan være ganske velgørende at beskæftigede sig med noget, der er gammelt? Noget, tiden forlængst er løbet fra?

I hvert fald kan man dårligt kante sig vej ind i dette hus for kasser fyldt med ting. Og alligevel står de mange, fine sager i en em af ærgrelse over, at de slet ikke bliver vist for alle jer, der efterspørger nyt gammelt, om man så må sige.

Vi er bagefter, som man siger på jysk. Godt jysk! Vi har masser af ting, der er på vej til hjemmesiden - og slet ingen tid. Lige nu. Og heldigvis har vi kunder til det, der er lagt på hjemmesiden...så nogen klagesang skal dette ikke være!

Og jeg har vel sådan set også sagt det - at shopping får en dame altid passet ind.

Men kan man købe noget, man alligevel er bagefter med? Forleden købte jeg dette, fuldendte Aluminia "Valdemar" serveringssæt - med masser af patina, men igen skår.

Jeg elsker Aluminia. Vi har her i huset "Sonja" og "Poul" - to stilrene klassikere, som også holder om yderligere 50 år. Men er det Aluminia, vi sælger? Nej!

Så måske er vi også på den front bagefter...?
© Udarbejdet af ThiseWeb.dk