Så er vi tilbage ...
Der er netop nu lagt nye ting på hjemmesiden - og det er de første siden sensommeren 2020... Læs mere, klik her

Gå tilbage til forrige side

Julen er hjerternes fest


 

 

Hvornår begynder julen?

Det var det store diskussionsemne ved middagsbordet her i huset fredag aften - den sidste aften i november. Og med stemmerne tre mod én, der vel mener, at julen starter den 24. december kl. 18, vandt børnene og jeg stort.

Og hos os er julen derfor startet.

Normalt plejer november at slæbe sig afsted for mig. Jeg plejer at opleve den som endeløs, men i år gik det modsat - og jeg er stadig lettere overrasket over, at vi nu skriver december. Med alt, hvad det indebærer.

Vi nåede slet ikke at få særligt meget af de bjerge af julepynt på hjemmesiden, vi havde håbet på. Vi har lidt nyt, men vi plejer helst at fotografere udendørs - og selvfølgelig er et sneklædt landskab og en isblå fjord da ikke uden charme. Det er bare temperaturerne og de glatte, små veje, der ikke har den store, kommunale bevågenhed, vi vist ikke rigtig gider...

I år 1 med Just Retro syntes jeg, at jeg startede julen usædvanligt tidligt - i efterårsferien. Men det gjorde jeg ikke, skrev nogle af vores søde kunder, for de vil gerne kunne købe julepynt, når der er lidt penge til overs i løbet af året - og det har vi slet ikke taget højde for. Vi anede det ikke, men det gør vi nu.

Og når alt kommer til alt, kan pynt vel i princippet være ligegyldigt. I princippet.

Ingen køber rigtig Aluminia mere, men jeg elsker nu alligevel mine tre julehjerter, som kommer frem som det første julepynt. De er ikke til salg, selv om de ikke har været "nogens", men en dag bliver de min datters, min søns og min nevøs. Og så hænger de på dem - og vil huske, at jeg ikke holdt mig tilbage for at bruge klichéen "julen er hjerternes fest!".

Og julen - jamen, selvfølgelig er den i gang! Og nu må vi huske at nyde den sammen med familiens små og store, for det er da hjerternes fest, ikke?

Fortsat god december!







© Udarbejdet af ThiseWeb.dk